AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi görmek

Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi görmek

Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, bir beladan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığınız kişiyi görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, maddi gücünü yitireceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişi görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir