AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişi görmek

Kahve falında hoşlandığın kişi görmek

Kahve falında hoşlandığın kişi görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişi gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evinde görmek paslı bir çiviye basabileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığınız kişiyi görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli hoşlandığın kişiyi görmek evdeki nimetin çoğalacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle oturmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiden çıkma teklifi almak yeni bir ortama girileceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandın kişiyi görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, daha pozitif biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir