AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sorunlar altında ezileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, umutlarının yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle barışmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barışmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olunan kişiyle barışmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küs kişiyle barışmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barışmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barışmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sorunların günden güne daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir