AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Kahve falında hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evinde görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle çıkmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle oturmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek yüksek moralli olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, büyük işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir