AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, planların sarkacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiyle telefonda konuşmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonla konuşmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir