AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, günahlarına tövbe edeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek mal mülk sahibi olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir