AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, eline haram para geçeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek çok hayırlı adımların atılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir