AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığınız kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığınız kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığınız kişiyi görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, huzurlu günlerin geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığınız kişiyi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek öz güveninin yerine geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evinde görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığım kişi görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir