AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski halı sermek

Kahve falında eski halı sermek

Kahve falında eski halı sermek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında eski halı sermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Kahve falında eski halı sermek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz halı sermek hasretliğin biteceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında eve yeşil halı sermek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni halı sermek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivene halı sermek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet eder.

Kahve falında eve yeni halı sermek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye halı sermek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odaya halı sermek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir