AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni halı sermek

Kahve falında yeni halı sermek

Kahve falında yeni halı sermek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında yeni halı sermek gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Kahve falında eve yeni halı sermek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni halı sermek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odaya halı sermek eline büyük fırsatlar geçeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski halı sermek gelirinin garanti olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında camiye halı sermek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeye halı sermek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evine halı sermek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine inanılır.

Kahve falında yere halı sermek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir