AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz halı sermek

Kahve falında beyaz halı sermek

Kahve falında beyaz halı sermek güçlükle elde edilecek başarı, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz halı sermek gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz halı sermek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivene halı sermek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi halı sermek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeni halı sermek sonunda mutlu olacağına, hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine halı sermek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında temiz halı sermek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve yeni halı sermek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir