AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene halı sermek

Kahve falında merdivene halı sermek

Kahve falında merdivene halı sermek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivene halı sermek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Kahve falında merdivene halı sermek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında temiz halı sermek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni halı sermek üzüntülerini bölüşeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yere halı sermek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı sermek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında odaya halı sermek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında eve halı sermek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eve yeni halı sermek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir