AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve yeni halı sermek

Kahve falında eve yeni halı sermek

Kahve falında eve yeni halı sermek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve yeni halı sermek gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Kahve falında eve yeni halı sermek bazı ortak işlere gireceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni halı sermek onunla bir ömür mutlu olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında eve halı sermek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve yeşil halı sermek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulur.

Kahve falında eve yeni halı almak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi halı sermek çok yükseleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında odaya halı sermek saygınlık elde edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir