AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya halı sermek

Kahve falında odaya halı sermek

Kahve falında odaya halı sermek maddi olanakların kötüleşeceğine, haberler alacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, başına türlü belalar geleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odaya halı sermek gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Kahve falında odaya halı sermek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında halı kilim sermek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında eve halı sermek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye halı sermek insanlardan takdir toplayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkona halı sermek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında temiz halı sermek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında camiye halı sermek kişinin rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında mavi halı sermek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir