AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye halı sermek

Kahve falında bahçeye halı sermek

Kahve falında bahçeye halı sermek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye halı sermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bahçeye halı sermek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında halı sermek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında odaya halı sermek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına yorulur.

Kahve falında eve yeni halı sermek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet eder.

Kahve falında eski halı sermek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına inanılır.

Kahve falında yıkanmış halı sermek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi halı sermek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında evine halı sermek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir