AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve yeşil halı sermek

Kahve falında eve yeşil halı sermek

Kahve falında eve yeşil halı sermek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, şifaya kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, rahatlığa ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında eve yeşil halı sermek gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Kahve falında eve yeşil halı sermek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek üzüleceğine ve yıkılacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve halı sermek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında eve yeni halı sermek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odaya halı sermek müşkül durumların üstesinden geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoya halı sermek aile hayatı içinde rahat edeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıyı ters sermek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeye halı sermek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir