AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski halı kilim görmek

Kahve falında eski halı kilim görmek

Kahve falında eski halı kilim görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bol hayır duası alınacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Kahve falında eski halı kilim gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Kahve falında eski halı kilim görmek isteklerin yerine geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında halı veya kilim görmek gerçek mutluluğu tadacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında halı kilim almak çok büyük kazanç sağlanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı kilim çırpmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı ve kilim görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulur.

Kahve falında halı kilim sermek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında halı kilim yıkamak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, ölümcül hastalıklara işaret tabir olunur.

Kahve falında halı kilim görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir