AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kilim görmek

Kahve falında halı kilim görmek

Kahve falında halı kilim görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, imkân sahibi olacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında halı kilim gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında halı ve kilim görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kilim halı görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında halı kilim almak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işiyle nam salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski halı kilim görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında halı kilim çırpmak umutların biteceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında halı kilim görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı veya kilim görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında halı kilim sermek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir