AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kilim yıkamak

Kahve falında halı kilim yıkamak

Kahve falında halı kilim yıkamak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işarettir.

Kahve falında halı kilim yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Kahve falında halı kilim yıkamak çok güzel günler geçirileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında halı ve kilim görmek başının ağrıyacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı kilim çırpmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında halı veya kilim görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilim halı görmek kazanç elde edeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında halı kilim sermek kısmetinin kapanacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı kilim görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında halı kilim almak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir