AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kilim çırpmak

Kahve falında halı kilim çırpmak

Kahve falında halı kilim çırpmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı kilim çırpmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Kahve falında halı kilim çırpmak kem gözlere geleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalettir.

Kahve falında halı çırpmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan halı çırpmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Kahve falında tozlu halı çırpmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma çırpmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında dut çırpmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında yün çırpmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, elindeki işi rayına oturtacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir