AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kilim sermek

Kahve falında halı kilim sermek

Kahve falında halı kilim sermek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında halı kilim sermek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Kahve falında halı kilim sermek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, maddi zararının giderileceğine alamet eder.

Kahve falında kilim sermek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine yorulur.

Kahve falında halı veya kilim görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kilim halı görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı kilim çırpmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski halı kilim görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı kilim yıkamak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı kilim almak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, her istediğini alabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir