AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kilim almak

Kahve falında halı kilim almak

Kahve falında halı kilim almak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı kilim almak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Kahve falında halı kilim sermek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı kilim almak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı kilim yıkamak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına delalettir.

Kahve falında eski halı kilim görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında halı kilim görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilim halı görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında halı ve kilim görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Kahve falında halı veya kilim görmek her zaman şükür içinde olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir