AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı veya kilim görmek

Kahve falında halı veya kilim görmek

Kahve falında halı veya kilim görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında halı veya kilim gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Kahve falında halı veya kilim görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kilim halı görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, inancından ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında halı kilim sermek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı kilim almak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı kilim yıkamak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında halı kilim çırpmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski halı kilim görmek yanlış bir karar verileceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında halı kilim görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir