AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı ve kilim görmek

Kahve falında halı ve kilim görmek

Kahve falında halı ve kilim görmek sorunlarını çözebileceğine, başarıların artacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına inanılır.

Kahve falında halı ve kilim gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Kahve falında halı kilim görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı kilim sermek zorlukların ve sorunların aşılacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Kahve falında eski halı kilim görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kilim yıkamak huzura ve sıhhate kavuşacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kilim halı görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kilim almak yeni hobiler edinileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında halı ve kilim görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hem itibar edineceğine delalettir.

Kahve falında halı kilim çırpmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kendisini korumaya alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir