AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski genel müdürünü görmek

Kahve falında eski genel müdürünü görmek

Kahve falında eski genel müdürünü görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski genel müdürünü gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Kahve falında eski genel müdür görmek hayal kırıklığına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak atılan adımların zorluk yaratacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında genel müdür görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genel müdürünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında genel müdürle tartışmak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek işlerinin hemen hallolacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir