AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski genel müdür görmek

Kahve falında eski genel müdür görmek

Kahve falında eski genel müdür görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında eski genel müdür gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında eski genel müdür görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genel müdürünü görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdürle tartışmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işarettir.

Kahve falında genel müdürle konuşmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında genel müdür görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir