AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdürle tartışmak

Kahve falında genel müdürle tartışmak

Kahve falında genel müdürle tartışmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, duymadığı sözleri duyacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tartışmak gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında genel müdürle tartışmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genel müdüre sarılmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, başarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında genel müdürle konuşmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Kahve falında genel müdür konuşmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında genel müdürünü görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir