AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdürünü görmek

Kahve falında genel müdürünü görmek

Kahve falında genel müdürünü görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdürünü gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında genel müdür görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına işarettir.

Kahve falında genel müdüre sarılmak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında genel müdür konuşmak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında genel müdürle konuşmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında genel müdürü görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulur.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir