AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdürle tokalaşmak

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında genel müdürle tartışmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında genel müdürü görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına inanılır.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdür olmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında genel müdür konuşmak aile hayatının kötüye gideceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında genel müdürünü görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir