AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdürle konuşmak

Kahve falında genel müdürle konuşmak

Kahve falında genel müdürle konuşmak elinin darlığa düşeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, biraz dinleneceğine, sağlık ve hayır getireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında genel müdürle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Kahve falında genel müdürle konuşmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Kahve falında genel müdür konuşmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında genel müdürle yemek yemek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında genel müdüre sarılmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tartışmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genel müdürünü görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir