AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hastalıklarının düzeleceğine, konferans ve seminerlere katılacağına inanılır.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, yapacağı planların altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, malında azalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işarettir.

Kahve falında yüz felç geçirmek günden günde daha fazla stres yapacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında felç geçirdiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir