AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, rahat bir nefes alınacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felci geçiren birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yüz felç geçirmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kazancının helal para olacağına işaret eder.

Kahve falında felç geçirmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir