AnaSayfa / Genel / Kahve falında felç geçirdiğini görmek

Kahve falında felç geçirdiğini görmek

Kahve falında felç geçirdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, anne duasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağız felci geçirmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felç geçirmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına inanılır.

Kahve falında yüz felci geçirmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında felç geçiren birini görmek heveslerinin de azalacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında felç geçirdiğini görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının felç geçirdiğini görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir