AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felci geçirmek

Kahve falında yüz felci geçirmek

Kahve falında yüz felci geçirmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, güzelliklere rast gelineceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalettir.

Kahve falında yüz felci geçirmek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Kahve falında yüz felç geçirmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hararetli olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüz felci geçirmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında felç geçiren birini görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir