AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine yorulur.

Kahve falında yüz felç geçirmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında yüz felci geçirmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işarettir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Kahve falında felç geçirmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir