AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felç geçirmek

Kahve falında yüz felç geçirmek

Kahve falında yüz felç geçirmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işarettir.

Kahve falında yüz felç geçirmek gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz felç geçirmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yüz felci geçirmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının felç geçirdiğini görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir