AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yarar getireceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak giderileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, onunla yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak amacına ulaşabileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşla konuşmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaş konuşmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir