AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak refah düzeyinin düşeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak kırgınlıkların sona ereceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak hayırlı adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir