AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak

Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak

Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşla telefonda konuşmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşımla telefonda konuşmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla telefonda konuşmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir