AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, adının fesada karışacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, parasını dikkatli harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak yıkılacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşıyla konuşmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak yarardan çok zarar getireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşla konuşmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaş konuşmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşlarla konuşmak sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir