AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak yaralayacağına ve küstüreceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yenilik yapma konusundaki endişelerinizi gösterirken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir