AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, saygınlığını yitireceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Aceleye getirmek hiç kimsenin yararına olmayabilir.

Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla telefonla konuşmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşıyla telefonda konuşmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir