AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin elini tutmak

Kahve falında annesinin elini tutmak

Kahve falında annesinin elini tutmak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne eli tutmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Kahve falında annenin elini tutmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak kendisini mutsuz edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin elini tutmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne elini tutmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin elini tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kişinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, borçlarının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir