AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak rızkının bollaşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin elini tutmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin elini tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne elini tutmak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, derde ve kedere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak karar vermekte güçlük çekeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında anne eli tutmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında annesinin elini tutmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir