AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne eli tutmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin elini tutmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında annemin elini tutmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Kahve falında anne elini tutmak aralarından su sızmayacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalettir.

Kahve falında annenin elini tutmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir