AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne elini tutmak

Kahve falında anne elini tutmak

Kahve falında anne elini tutmak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sıkıntılarından arınacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında anne elini tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak gerçek dostluklarına odaklanacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında annenin elini tutmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında annemin elini tutmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin elini tutmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne eli tutmak adının kirletilmeye çalışılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne elini tutmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, geriye doğru gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir