AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin elini tutmak

Kahve falında annenin elini tutmak

Kahve falında annenin elini tutmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında annenin elini tutmak gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgilerden kazanacağınız şeyler var.

Kahve falında annesinin elini tutmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne eli tutmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin elini tutmak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında annemin elini tutmak el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Kahve falında anne elini tutmak maddi zarara gireceğine, haram mala alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak bahtın açık olmasına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir