AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne eli tutmak

Kahve falında anne eli tutmak

Kahve falında anne eli tutmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, parasını dikkatli harcayacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, küslüklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında anne eli tutmak gördüyseniz:

  • Size ün kazandırabilecek, imajınızı güçlendirecek veya talihinizi arttıracak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine yorulur.

Kahve falında annesinin elini tutmak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak kişinin hayat sevincinin artacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında annenin elini tutmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kendine çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında anne elini tutmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında anne eli tutmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında annemin elini tutmak endişelerinin yerini umudun alacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir