AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ona kol kanat gereceğine tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında elinde kar tutmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında anne elini tutmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işarettir.

Kahve falında annemin elini tutmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yapılan hataların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında annenin elini tutmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir