AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin elini tutmak

Kahve falında annemin elini tutmak

Kahve falında annemin elini tutmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, hem yeni yerler göreceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemin elini tutmak gördüyseniz:

  • Ruhsal, fiziksel veya duygusal içerikli görüşmeler, konuşmalar veya seyahatler farklı kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında annesinin elini tutmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında anne eli tutmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne elini tutmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin elini tutmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında annenin elini tutmak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin elini tutmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir